Un copil de 3 ani i-a salvat viața mamei după ce aflase din desenele animate cum să cheme o Ambulanță

Thomas Boffey, un băiețel, în vârstă de trei ani, din Marea Britanie, i-a salvat viața mamei sale reușind să sune la ambulanță după ce învățase acest lucru din desenele animate.

Copilașul este de mult timp fanul unei serii dedesene animate în care apar o mașină de poliție, una de pompieri și o ambulanță, așadar a știut cum să reacționeze și să sune autoritățile când și-a găsit mama căzută, inconștientă pe podea.

Mama copilului, Kayleigh, leșinase, iar băiatul a pus mâna pe telefon și le-a spus dispecerilor de la Urgență ce i s-a întâmplat. La scurt timp, o Ambulanță a ajuns la casa unde locuia băiatul cu mama lui, iar micuțul a ieșit, s-a cățărat poeste o portiță care se afla la capătul scărilor și i-a lăsat pe medici să intre pentru a-i salva mama.

Femeia se accidentase cu căteva ore mai devreme pe scări, iar apoi, dintr-o dată i s-a brusc rău și a leșinat. La spital, mama lui Thomas a fost tratată pentru mai multe leziuni la genunchi, glezne, umeri șl șold.

„Sunt extrem de mândră de el! A fost uimitor că știa ce să facă și nu s-a speriat', a declarat mama micuțului viteaz, potrivit presei internaționale.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri