Un copil de doi ani a fost salvat de un curier după ce a căzut de la etajul 12

Caz uluitor în Vietnam. O fetiță de doi ani a fost salvată de un curier după ce căzuse da la etajul 12 al blocului unde locuia.

Curierul, pe nume Nguyen Ngoc Manh a fost să livreze un pachet unui client care locuia într-un bloc de locuințe când  a zărit un copil cățărându-se pe balustrada balconului.

„Am fugit din mașină imediat și m-am cățărat pe clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperiș înalt de doi metri pentru a găsi poziția cea mai potrivită pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât de mult posibil ca să o pot prinde dacă ar fi căzut. Totul s-a întâmplat într-un minut. Nici nu știu cum m-am cățărat pe acel acoperiș atât de repede. Nu mi-a venit să cred că i-am salvat viața”, a spus Manh, potrivit presei internaționale.

Copilul care a căzut, ca prin minune, de pe balustradă chiar în brațele curierului, a fost ulterior dus la spital. Medicii au constatat că fetița avea o fractură la o mână și la un picior, dar este stabilă și în afara oricărui pericol. Curierul s-a ales și el cu o entorsă.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri