Un copil de doi ani și-a salvat familia dintr-un incendiu nimicitor

Brandon Dahl, un băiat în vârstă de 2 ani, din Texas și-a salvat familia dintr-un incendiu care a distrus casa în care locuiau. Părinții, Kayla și Nathan, dormeau când a izbucnit incendiul și nu puteau știi ce se petrece în casă deoarece nu mai aveau simțul mirosului după ce trecuseră recent prin COVID-19. Copilașul a simțit miros de fum și s-a dus să-și trezească părinții.

Mă prinsese cu mânuțele de picioare, tușea și spunea – Mami, fierbinte! Mami, fierbinte! Am întors capul și am văzut flăcările' – a povestit mama lui Brandon, potrivit publicației Good Morning America.

Kayla și Nathan au spus că amândoi se recuperau după ce au făcut COVID-19 și rămăseseră fără gust și miros din cauza bolii. Fără miros, cei doi s-ar fi trezit mult prea târziu din somn și ar fi putut muri în incendiu.

Citește și: VIDEO O femeie și-a aruncat copiii de la etajul 3 pentru a-i salva de la incendiu

Familia Dahl are cinci copii, iar micuțul Brandon le-a salvat viețile. Incendiu a fost nimicitor.

Am pierdut tot. Mașina a ars și tot ce aveam în casă. Brandon ne-a salvat. El a fost binecuvântat să ne salveze pe toți să putem ieși cu viață din casă' – a adăugat Kayla.

Incendiul s-ar fi produs de la o aerotermă lăsată aprinsă în living. Alarma de incendiu a pornit abia când familia ieșise din casă.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton