Un copil a fost batut crunt de o ingrijitoare la gradinita

La o gradinita particulara din Timisoara a fost deschisa o ancheta dupa ce un copil a fost batut crunt de o ingrijitoare. Gradinita particulara este una din cele mai bine cotate gradinite din Timisoara. Parintii copilului plateau 800 de lei pe luna pentru gradinita care apartine fostului fotbalist Isoif Rotariu.

Un copil a fost batut crunt de o ingrijitoare la gradinita

O ingrijitoare este acuzata ca a bautut crunt un copil aflat in grija sa la gradinita particulara unde lucreaza. Ingrijitoarea este chiar fiica patronului gradinitei, fostul fotbalist Iosf Rotariu, iar acum aceasta se alfa sub control judiciar pentru faptele savarste.

Copilul are fractura de femur si este internat in spital unde primeste ingrijiri medicale. Mama copilului a povestit cum in urma cu 2 zile cand a venit sa isi ia copilul de la gradinita l-a gast alb ca varul si tremurand. Cand mama a intrebat-o pe ingrijitoare ce s-a intamplat cu copilul ei aceasta i-a spus ca nu si-a facut somnul de pranz si ca tremura pentru ca este frig in gradinita.

Un copil a fost batut crunt de o ingrijitoare la gradinita

Ce au declarat parintii copilului batut

„Am luat copilul de la ea, era alb ca varul, plangea, tremura, era tot transpirat, am luat copilul de la ea și a inceput sa planga. M-a strans, a spus mami, tati, hai acasa', a declarat pentru Digi24, Roxana Petcu, mama copilului agresat.

Pentru ca li s-a parut suspect raspunsul ingrijitoarei, parintii au solicitat sa vada inregistrarile surpinse pe camerele de filmat montate in gradinita si ceea ce au vazut i-a ingrozit.

In dreptul usii, l-a luat de sub brat si a dat cu el de mai multe ori, de vreo 2 ori, de un pat. Si o dat de rama patului care e de fier, ceva de fier, un metal. Dupa ce o dat de 2 ori cu el, i-a dat drumul, copilul meu a picat pe jos in fata, l-a luat de mana si l-a tras pe podea. Atat am vazut pe filmare. N-am putut sa ma mai uit, am vazut filmarea la sectie, la politie,” a declarat pentru Digi24, Valentin Petcu, tatal copilului.

Ingrijitoarea a fost arestata preventiv pentru 24 de ore iar acum este cercetata sub control judiciar.

Ce s-a intamplat cu ingrijitoarea

„In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracţiunilor de purtare abuziva si loviri sau alte violenţe', adeclarat pentru Digi24 Alexandra Petrovici, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Intrebat de reporteri despre faptul ca un copil a fost batut crunt de o ingrijitoare la gradinita la care este patron, fostul fotablist Iosf Rotariu a declarat ca fiica sa sufera de diabet de 14 ani si ca in momentul in care a avut loc incidentul, aceasta a avut o criza de glicemie.

„Cu o ora inainte de a se intampla acest incident a intrat in hipoglicemie, avea 50 glicemia', a declarat pentru Digi24, Iosf Rotariu.

Un copil a fost batut crunt de o ingrijitoare la gradinita

In general, crizele de glicemie nu provoaca masnifestari violente, asa cum a declarat tatal ingrijitoarei ca s-ar fi intamplat in acest caz.

In general, in hipoglicemie sau hiperglicemie, manifestarile acestea de agresvitate nu sunt prezente in modul obisnuit, insa sunt si cazuri, intr-adevar, care pot sa degenereze', a declarat pentru Digi24, Anca Pantea, diabetolog.

Sursa: Digi24
Foto: shutterstock.com; capturi video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau