Un copil, singurul supraviețuitor al accidentului de telecabină din Italia, răpit de propriul bunic

Pe 23 mai, o telecabină cu mai multe persoane s-a prăbușit în apropierea lacului Maggiore, din regiunea italiană Piemont. În urma incidentului, 14 persoane și-au pierdut viața și doar un băiat, Eitan Biran (6 ani) a reușit să supraviețuiască, după ce a stat câteva zile în comă. În accident a murit familia copilului – tatăl și mama lui, Amit și Tag, fratele lui, Tom, în vârstă de doi ani și străbunicii.

Recent, procurorii italieni au declanșat o anchetă după ce Eitan a fost dus de bunicul său matern, Shmulik Peleg, în Israel, împotriva voinței altor rude, pentru a obține custodia copilului.

Citește și: Cu o singura propozitie si-a salvat copiii de rapitori. Care sunt cuvintele miraculoase

Eitan locuia din luna iunie, după externarea din spital, la mătușa sa Aya Biran-Nirko în Pavia. Pe 11 septembrie, copilul ar fi fost răpit de bunic.

Peleg l-a luat pe copil sâmbătă dimineață, dar nu l-a adus înapoi până la ora 18.30, așa cum era stabilit, potrivit presei internaționale. Autoritățile au stabilit că băiatul a părăsit Italia la bordul unui avion privat.

„Vestea este supărătoare pentru toată lumea și creează multă îngrijorare. Eitan a fost smuls de lângă familia cu care a crescut, într-un moment în care medicii încă îi tratau trauma', a spus Armando Simbari, avocatul lui Biran-Nirko.

Copilașul ar fi trebuit să înceapă pe 13 septembrie școala în Italia. Parchetul investighează momentan presupusa răpire.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri