Un cuplu de canadieni a sechestrat un potential agresor, ca apoi politia sa il elibereze

Un cuplu de canadieni a reusit sa retina si sa lege un potential agresor sexual, ce a ajuns la usa lor cu speranta sa intretina relatii sexuale cu fiica lor de 13 ani. Deznodamantul insa a fost unul la care nimeni nu se astepta.

Doi parinti au decis sa filmeze momentul in care l-au capturat si imobilizat cu legaturi pentru cablu, dupa care au apelat la politie.
Evenimentele, ce au avut loc in British Columbia, s-au petrecut dupa ce parintii ar fi depus o plangere la politie in privinta barbatului, cerandu-le sa fie de fata cand barbatul urma sa vina in fata usii, insa autoritatile nu au luat nicio masura.

Barbatul era o cunostinta de familie si o stia pe fata inca de la 3 ani

Mama povesteste pe fundalul clipului cum a luat din intamplare telefonul fiicei sale si a vazut mesajele pe care fata de 13 ani nu le stersese.
Astfel, parintii au putut citi o conversatie dezgustatoare intre fiica lor si barbatul in varsta de 28 de ani, purtata pe Instagram.

Femeia mai precizeaza si ca barbatul era o cunostinta de familie: „Asta este fostul cel mai bun prieten al fratelui meu. Imi cunoaste copila inca de cand avea 3 ani.”

Parintii au pus impreuna la cale un plan, prin care i-au scris barbatului de pe contul fiicei lui. Cand barbatul a ajuns la usa lor, acesta a avut parte de o surpriza de proportii.
Individul a fost doborat de tata si imobilizat rapid, apoi parintii au sunat la politie.
Cand politia a ajuns, potentialul agresor a fost dus la spital si nu i-a fost adusa nicio acuzatie.
In schimb, parintii risca sa fie acuzati pentru atac si sechestrare de persoana.

 

Sursa: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie