Un duo pentru sanatate: Omega 3 cu multivitamine si minerale

Health Duet este un supliment alimentar ce cumuleaza efectele acizilor grasi Omega 3 si ale vitaminelor si mineralelor, special alese si dozate pentru un efect optim.

Un duo pentru sanatate: Omega 3 cu multivitamine si mineraleIncepe un nou an, cu noi probleme si noi provocari carora trebuie sa le facem fata zilnic: stres, oboseala, alergatura. Toate isi pun inevitabil amprenta asupra sistemului nostru imunitar. Lysi ne vine in ajutor si ne ofera Health Duet, combinatia echilibrata de acizi grasi Omega 3 si de vitamine si minerale care ne intareste sistemul imunitar si ne reda vitalitatea.

O cutie de Health Duet contine 64 de unitati (32 de capsule Omega 3 si 32 de tablete multivitamine si minerale), suficiente pentru o luna.

Doza zilnica recomandata pentru adulti este de 1 capsula Omega 3 si 1 tableta multivitamine, care asigura necesarul zilnic de substante esentiale. O capsula Omega 3 contine 1000 mg ulei de peste (30% Omega 3), in timp ce o tableta de multivitamine si minerale contine 17 minerale si vitamine.

Health Duet este un supliment alimentar ce cumuleaza efectele acizilor grasi Omega 3 si ale vitaminelor si mineralelor, special alese si dozate pentru un efect optim. Omega 3 ajuta la scaderea nivelului colesterolului, contribuie la buna functionare a sistemului cardiovascular si nervos, reduce durerile articulare si are efect antiinflamator.
Health Duet creste rezistenta la efort fizic si psihic, revigoreaza organismul si previne aparitia a numeroase disfunctii si boli generate de lipsa de vitamine si minerale.

Pret: 50 lei. Se gaseste in farmacii, in magazinele cu produse naturiste si pe www.sagasanatate.ro.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati