Un elev a fost agresat de un profesor chiar în timpul unei acțiuni despre violența în școli

Fără categorie

Un elev de 16 ani, de la Liceul „Matei Corvin” din Hunedoara, și-a reclamat un profesor la Poliție, după ce l-ar fi strâns de gât. Totul s-a petrecut chiar în timpul unei ore în care liceul găzduia o acțiune despre violența în unitățile de învățământ, iar în curte se aflau mai mulți polițiști.

Elevul s-a dus la forțele de ordine și le-a spus că a fost agresat de profesor. Mai întâi a fost aplanat conflcitul, iar apoi s-a întocmit pe numele profesorului agresor un dosar de cercetare penală pentru lovituri și alte violențe.

Citește și: Când copilul vine bătut acasă…

„În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că elevul ar fi pătruns într-o altă sală de curs pentru a căuta un prieten, fără a observa prezența profesorului care susținea ora, iar la solicitarea acestuia de a părăsi sala de curs, ar fi avut un comportament neadecvat, fapt care l-a determinat pe profesor să recurgă la forță, pentru a-l scoate din sala de curs', a transmis Poliția Hunedoara, potrivit digi24.ro.

După incident, elevul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe, unde medicii i-au dat diagnosticul de „contuzie latero-cervicală'.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din