Un elev, din Arad, a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de doi colegi

Un elev, în vârstă de 9 ani, din Arad, a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de doi colegi. Incidentul s-a petrecut într-o pauză. Copilul a fost împins de cei doi agresori și, în cădere, s-a lovit cu capul de calorifer.

Elevii din clasa a III-a se aflau în pauză, iar când a sunat clopoțelul s-au dus în clasă. La cererea învățătoarei, victima a închis ușa clasei, dar pe hol mai rămăseseră doi colegi care când au văzut că ușa se închide, s-au înfuriat și au început să-l lovească violent pe elev. Acest elev a mai fost implicat în astfel de incidente violente.

L-au dat cu capul de calorifer. Cu pumni și picioare l-au lovit în stomac, în față… Au mai fost probleme în clasa I. Venea acasă cu capul spart, cu dinții clătinați, vânat la ochi, îl loveau… El nu este genul să se apere! Stă, săracul, este un copil mai sensibil. Am chemat Poliția și s-a încercat pe cale amiabilă. Am luat legătură și cu mama copilului și a spus că din partea ei să se omoare că nu se bagă', a spus sora victimei, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Un copil de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de tată

Și mai șocant este că nimeni nu a spus nimic după incident, iar la câteva ore, băiatul a început să se simtă rău și i-a cerut profesoarei să-i cheme părinții.

Băiețelul mânca, când doamna de engleză a intrat în clasă. După aproximativ jumătate de oră, a solicitat doamnei să sune pe mama lui că-l doare burta și acesta a spus mamei că un băiețel l-a lovit cu un pumn în burtă. Așa a aflat și cadrul didactic de cea ce s-a întâmplat', a explicat directoarea școlii, Sorina Vanci.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri