Un elev din Maramureș a fost bătut de un polițist în curtea școlii unde învăța

Incident grav într-un liceu din Maramureș, unde un elev a fost agresat fizic e un polițist chiar în curtea școlii. Copilul bătut a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Totul s-a petrecut în urma unei altercații care a avut loc între doi copii.

Un elev din Borșa, județul Maramureș, a fost bătut și împins de un polițist, tatăl colegului cu care se certase, notează Observator. Se pare că după ce elevii s-au luat la harță, unul dintre ei și-a sunat tatăl polițist în orașul Borșa.

De față erau și câțiva profesori, și paznicul, dar nimeni nu a intervenit

Bărbatul a venit la școală, îmbrăcat în civil, deoarece era ziua lui liberă, a intrat în curtea unității de învățământ și a început să-l lovească pe cel cu care fiul său avusese altercația. Incidentul s-ar fi petrecut sub privirile paznicului școlii și ale câtorva profesori, dar nimeni nu a intervenit să-l oprească pe polițist.

Elevul a ajuns la UPU pentru a primi îngrijiri medicale. Părinții copilului agresat vor merge la IML pentru a obține un certificate medico-legal, iar mai apoi vor depune o plângere împotriva polițistului și îl vor da în judecată.

Ce spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Maramureș?

Conducerea Inspectoratului Școlar a dispus efectuarea verificărilor în acest caz pentru stabilirea circumstanșelor producerii incidentului.

Un elev din Vaslui a fost bătut de învățător în timpul orei de curs

Din păcate, numărul de cazuri de violență crește îngrijotător în școlile din România. În urmă cu câteva luni, un elev a agresat de propriul învățător pe motiv că nu știa tabla înmulțirii. Copilul a fost lovit peste mâini cu un băț în fața celorlalți colegi. Cazul a ajuns laurechile autoritățile după ce părinții copilului au vorbit despre incident pe rețelele de socializare.

Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățător de la școala Protopopești, comuna Tăcuta pentru ca nu știa tabla înmulțirii.

Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal.

Vrem în școala noastră profesori și învățători care au răbdare cu copiii.'  – a explicat mama copilului, pe Facebook.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri