Un fan i-a spus că arată ca o servitoare. Replica Danei Nălbaru

'Te părăsesc, iubito', acesta e titlul postării de pe blog, prin care Dana Nălbaru răspunde la cuvintele urâte adresate de o admiratoare, pe pagina de Facebook.

Activă pe rețelele de socializare, Dana Nălbaru, mama a doi copii, are o mulțime de fani, care o admiră pentru faptul că este naturală și că spune lucrurilor pe nume. Însă, ca de obicei, se găsesc și persoane care o critică.

de ce nu ai grija de tine…??? pacat…..sa arati ca si cand ai fi o servitoare….DAR stiu servitoare care arata mai ingrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….si inca o mai fac….. INGRIJESTE-TE….
ca o sa te lase si sotul tau….si sa nu te miri….

Acesta a fost mesajul pe care Dana l-a primit pe Facebook. Răspunsul ei este genial:

Ce nu stie dansa este ca-mi place sa fiu servitoare. Ca fac totul pentru copiii mei, sotul meu, familia mea. Ca voi renunta oricand la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la intalnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea si aplauzele celorlalti ca sa fiu cu ei. Ce nu stie dansa este ca ma trezesc in fiecare dimineata langa copiii mei, ca eu le fac micul dejun, eu le pregatesc hainutele, eu ii ingrijesc cand sunt bolnavi, eu le stiu bucuriile si supararile, le stiu cele mai mari si mai mici dorinte si fac ca acestea sa se implineasca. Eu sunt cea care le spune in fiecare noapte somn usor, pe mine ma striga daca au visat urat si la mine in brate vin si se arunca daca s-au lovit in joaca.

Citește continuarea pe blogul Danei Nălbaru.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin