Un învățător din Iași a fost înregistrat în timp ce își insulta elevii de clasa a II-a

Poliția a deschis o anchetă la o școală din Iași după ce un învățător a fost înregistrat în timp ce își înjura și amenința elevii. Oamenii legii fac acum investigații în acest caz, cu atât mai mult cu cât bărbatul mai are un dosar penal pentru comportament abuziv.

Totul s-a petrecut la o clasă de a II-a a Școlii Mihai Codreanu' din Iași.

În înregistrare se poate auzi cum învățătorul pensionat, care este și consilier județean, le vorbește copiilor pe un ton ridicat și intimidant:

„Te ia mama naibii! Tu uită-te pe carte, nu te uita pe dealuri!”

„Îți spun să te tunzi! Decât papuci cu role, mai bine tunde-te, bă. Tunde-te! Tu auzi să te tunzi?!”

„Altă leneșă! Las-o, mă! Citește lecția de la început, bă, fato! De la început! Poftim!”

„Mă, tu nu auzi?! Tre’ să-ți zic special, fir-ar a naibii! Uite aici! Uite aici! Ce caiet e ăsta, mă?!”

„Mă, tu ce ai în cap, mă?! Ce ai în cap, mă?! Ce ai în cap? Cum să scrii așa? Ce ai în cap, mă? Ce ai în cap? Spune-mi ce ai în cap, că nu înțeleg! Spune-mi! Că nu înțeleg! Nu înțeleg!”

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că vor fi făcute verificări de urgență cu privire la acest caz.

„Având în vedere apariția în mass-media a unor imagini și înregistrări din timpul desfășurării unor activități didactice de la Școala Gimnazială Mihai Codreanu din care rezultă un comportament neadecvat al domnului profesor, ISJ Iași a solicitat conducerii unității de învățământ să demareze de urgență verificări privitor la aspectele semnalate. Totodată, a solicitat unității de învățământ, cea care prin decizia internă a făcut angajarea pe o perioadă determinată a domnului profesor, să analizeze și să ia toate măsurile care se impun chiar până la încetarea contractului individual de muncă”, a declarat Antonina Bliorț, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean Iași, potrivit digi24.ro.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri