O femeie însărcinată în opt săptămâni a avut un șoc la prima ecografie. Până și medicul și-a verificat aparatul | FOTO

Doi soți din Odessa au mers la medic pe când sarcina femeii ajunsese la opt săptămâni pentru a le fi confirmată evoluția normală. Cei doi se așteptau să aibă gemeni, pentru că mai aveau astfel de cazuri în familie, însă ecografia i-a lăsat pur și simplu muți de uimire.

Viitorii părinți erau extrem de entuziasmați până în momentul în care medicul a început să pară îngrijorat, foarte atent, de-a dreptul șocat la un moment dat. Mai mult, acesta și-a verificat  de mai multe ori aparatul ecograf în prezența celor doi.

 

După minute bune în care medicul nu a scos nici măca un sunet, timp în care femeia și soțul său deja începuseră să se panicheze, medicul le-a dat vestea care i-a lăsat fără cuvinte: aveau să fie părinți. Dar nu urma să aibă nu unul, nici doi, ci chiar cinci copii.

Oksana, care devenea astfel mama a cinci copii în cel mai neașteptat mod cu putință, a fost șocată și îngrijorată în același timp. Ea a declarat că nu-și poate imagina cum se va descurca.

Cazul ei este unul extrem de rar în lumea întreagă. O astfel de situație se petrece o dată la 55 de milioane de nașteri și se cunosc doar două cazuri în care toți cei cinci copii s-au născut sănătoși.

Din fericire însă, Oksana a dus sarcina la bun sfârșit, iar acum este fericita mămică a cinci minunăți de bebeluși.

 

Ea este în continuare îngrijorată că va îi va fi foarte greu cu creșterea lor, mai ales că mai avea deja o fetiță o mai mare, dar optimismul și-a făcut locul în inima ei când și-a văzut copilașii.

 


Foto: Facebook.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau