Un nou aparat de intretinere corporala

Power Plate este cel mai modern aparat de intretinere corporala, inlocuieste timpul petrecut la sala de fitness.

Antrenamentul cu vibratii a fost dezvoltat pentru a contracara lipsa gravitatiei din spatiu, iar Power-Plate este rezultatul optimizarii acestui principiu.

Fara a folosi greutati aditionale aplicate direct pe aparatul locomotor, cu Power-Plate s-au dezvoltat programe de antrenament ce permit oricui sa-si imbunatateasca look-ul, sanatatea, starea fizica si psihica.

Oricine poate folosi Power-Plate, indiferent daca sunt sportivi de performanta sau persoane sedentare, persoane in varsta sau supraponderale.

Power-Plate actioneaza ca un impuls mecanic, generand un reflex natural de intindere numit Reflex Tonic Oscilant, un impuls care determina contractia reflexa a musculaturii, accelerand si decelerand variabil, in functie de frecventa, amplitudinea si durata setate de utilizator.

In timpul antrenamentului cu Power-Plate, muschii pompeaza sange in toate regiunile corpului, crescand debitul sanguin cu pana la 50%, asigurand astfel irigatia corespunzatoare tuturor celulelor.

Prin antrenamentul cu Power-Plate putem face exercitii de tonifiere, stretching, masaj si relaxare.
Toate acestea se realizeaza prin adoptarea a cat mai multe pozitii pe aparat, pentru a lucra la nivelul grupelor musculare de interes.

O sedinta cu Power-Plate dureaza 10 sau 15 minute (pentru un antrenament mai complex) si se incepe cu exercitii de tonifiere pe cat mai multe grupe musculare, fiind posibila si antrenarea unor zone greu accesibile antrenamentului conventional, cum ar fi muschii fetei, pelvisului si coloanei vertebrale; urmata de exercitii de stretching, menite sa detensioneze si sa relaxeze reflexele musculaturii implicate prin cresterea fluxului sanguin, indusa de vibratii ce duc implicit la cresterea temperaturii muschiului.

Urmeaza exercitiile de masaj, ce imbunatatesc circulatia sanguina si mobilitatea tesuturilor, desfac aderentele si procesele fibrozante, distrugand si diminuand celulele grase, cu eficienta in diminuarea celulitei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport