Un nou eveniment organizat de Asociatia Secretul Evolutiei la Ploiesti

Urmatorul eveniment la care va fi prezenta Asociatia Secretul Evolutiei va avea loc la Ploiesti, in data de 11 Octombrie 2009, ora 14:30, la Sala Teatrului de Papusi Ciufulici, din strada Toma Caragiu, nr. 13, unde se va discuta despre Bolile respiratorii ale copiilor, prevenire, tratament si complicatii.

 

Doamna Doctor Ana Culcer, medic pediatru neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti si membru fondator al Asociatiei Secretul Evolutiei, va invita la o dezbatere despre ce trebuie sa facem pentru a preveni si a trata bolile respiratorii ale copiilor.

In cadrul intalnirii de la Ploiesti, doamna doctor Ana Culcer va oferii informatii medicale acumulate in cei peste 40 de ani de experienta in domeniu si va raspunde la toate intrebarile adresate din sala, intrebari precum:

  • Ce sunt virozele respiratorii?
  • Care este cauza virozelor respiratorii?
  • Care este diferenta intre virusi si microbi?
  • Cum se manifesta o viroza respiratorie?
  • Cum se trateaza viroza respiratorie?

Obiectivul evenimentului de la Ploiesti este de a asigura un suport informational solid si de a incuraja si educa proaspetele mamici sa solicite informatii de la persoane avizate, care pot oferi sfaturi si sugestii pertinente, menite sa contribuie la prevenirea bolilor respiratorii ale copiilor, tratament si complicatii.

Pretul biletului de intrare la eveniment este de 20 de lei, el se poate achizitiona sunand la 0722.55.27.28, facand comanda la [email protected] sau la intrare in teatru incepand cu orele 14:00.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri