Un nou-născut a fost salvat de la moarte de câteva pisici

Caz uluitor în Mumbai, India. Un bebeluș a fost salvat de la moarte de câteva pisici, după ce fusese abandonat într-un canal.

Se par că felinele au simțit prezența copilașului în canal și s-au strâns în locul respectiv, mieunând alert pentru a le atrage atenția trecătorilor.  Fără intervenția' pisicuțelor, era foarte probabil ca bebelușul să moară. Autoritățile au găsit fetița în interiorul unei scurgeri, îmbrăcată în hainuțe foarte subșiri și așezată în apă.

„Când am ridicat-o, fetița era rece, iar mâinile i se albăstriseră”, a spus agentul de poliție Sheetal Sonawane potrivit BBC.

Citește și: Un constănțean și-a abandonat copilul într-o parcare pentru a se răzbuna pe soție

Fetița se află acum internată în spitalul Rajawadi și primește îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, starea copilașului este bună,  dar micuța este în continuare monitorizată.

Poliția anchetează acum cazul pentru a stabili cine sunt părinții care și-au abandonat copilul.

În comunitățile sărace din India, femeile sunt văzute ca o povară financiară și sunt adesea discrimitate, așa că majoritatea celor care fac copii renunță la făt dacă află că vor avea fete. Majoritatea copiilor nedoriți sunt avortați în clinici ilegale. Din nefericire, există mute cazuri în care fetițele nou-născute sunt abandonate sau ucise de părinți.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri