Un nou sezon din animatia de comedie pentru copii, castigatoare a premiului Bafta, “Phineas si Ferb”

Sezonul 3 din serialul preferat de la Disney Channel va avea premiera sambata 17 septembrie.

The Walt Disney Company a anuntat astazi lansarea de catre Disney Channel a celui de-al treilea sezon din animatia de comedie pentru copii, castigatoare a premiului BAFTA, Phineas si Ferb, incepand de sambata, 17 septembrie la ora 9:00.

Produsa in formatul traditional de animatie 2D din colajele artistului, serialul prezinta personaje minunate, povesti, muzica si intrigi bazate pe tema inventivilor frati vitregi. Phineas Flynn si fratele sau vitreg, Ferb Fletcher, sunt hotarati sa invinga plictiseala si fac ca fiecare zi din cele 104 zile de vacanta de vara sa conteze. Fratii viseaza lucruri imposibile si, cumva, reusesc sa transforme aceste vise in realitate. In plus, baietii reusesc sa nu lase urme inainte ca parintii sa ajunga acasa, spre disperarea surorii lor mai mari, Candace.

Fratii vitregi Phineas si Ferb si ornitorincul lor de casa, Perry, se distreaza mult impreuna, facand tot felul de nebunii, cum ar fi sa construiasca un roller coaster in gradina. Phineas este o persoana foarte energica, Ferb este partenerul lui tacut, iar aparent docilul Perry este de fapt un agent secret deghizat in acest serial animat caraghios si distractiv.

In cel de-al treilea sezon, fratii sunt chiar si mai neastamparati, enervand-o pe biata lor surioara Candace. Lansarea are loc cu un episod tematic special, este ziua de nastere a lui Phineas, iar Ferb a venit cu un plan sa il ajute pe Phineas sa sarbatoreasca in cel mai bun mod posibil– cu un show de clipuri! Montajele includ…inventiile lui Phineas si Ferb, trucurile lui Perry, capcanele lui Perry, dispozitivele lui Doofenshmirtz, plus multe altele! Intre timp, Candace incearca sa obtina in sfarsit dovada pentru a-i prinde pe fratii ei in flagrant odata pentru totdeauna. De cealalta parte a orasului, Perry trebuie sa il opreasca pe Doofenshmirtz sa se foloseasca de non-inatorul lui pentru a preveni aparitia la televizor a biografiei fratelui sau.

Animatia Walt Disney Television este creata si produsa executiv de Dan Povenmire („Family Guy”) si Jeff „Swampy” Marsh („The Simpsons” si „Rocko’s Modern Life”).

Nu pierdeti alte aventuri ale acestui duo nelinistit in cel de-al treilea sezon Phineas si Ferb lansat pe Disney Channel incepand de sambata 17 septembrie la ora 9:00.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri