Un pedofil condamnat la închisoare s-ar putea îmbogăți de pe urma celui mai așteptat film al toamnei, Joker

Joker, unul dintre cele mai așteptate filme ale toamnei, care îi are în distribuție pe Joaquin Pheonix și Robert De Niro, a creat deja o mulțime de controverse, cu toate că abia a avut premiera în cinematografe. 

Dacă unii spectatori s-au hotărât să semneze petiții prin care să interzică filmul, din cauză că ar fi prea violent, alții au semnalat un detaliu cu totul neașteptat. Una dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului îi aparține lui Gary Glitter, un muzician condamnat la 21 de ani de închisoare pentru pedofilie, după ce s-a dovedit faptul că ar fi abuzat sexual trei minore. 

Piesa scrisă de Gary Glitter se aude în film într-un moment important, într-o scenă în care Joaquin Pheonix/Joker dansează pe niște scări, și i-ar putea aduce muzicianului pedofil o mulțime de bani din drepturi de autor, având în vedere că pelicula e una cu succes la public. Doar în week-end-ul de debut, în Statele Unite, filmul a încasat aproape 100 de milioane de dolari.

„E inacceptabil așa ceva. Să plătești un pedofil pentru a-i folosi muzica într-un film despre consecințele abuzului asupra unui copil”, a declarat un celebru blogger pentru Daily Mail

Muzicianul pedofil Gary Glitter a fost condamnat la închisoare pentru 16 ani, în 2015, însă conform Daily Mail el ar putea să iasă în 2021. 

Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri