Un tată i-a pus fiului super-glue în ochi, crezând că în tub sunt picăruri medicinale

Tatăl unui băiețel de 9 ani i-a pus acestuia în ochi super-glue, crezând că în tubul respectiv se află picături de ochi. Kevin Day a vrut să-l ajute pe fiul său, Rupert, după ce acesta s-a zgâriat și a început să se plângă de mâncărimi în zona ochilor. Kevin a decis să-i pună băiatului câteva picături medicinale în ochi pentr-u a-l ajuta să se calmeze, dar, din neatenție, a încurcat tubul de picături cu unul în care se afla super-glue.

Când a realizat ce a făcut, bărbatul a sunat de urgență la Salvare. Spitalul Harrogate a trimis o ambulanță aeriană inaintea sosirii celei terestre pentru a-i acorda ajutor de urgență copilului.

Citește și: Un copil de trei ani s-a accidentat mortal cu un pistol chiar de ziua lui

„Rupert s-a zgâriat la ochi şi am primit de la medic nişte picături pentru usturime sau mâncărime. După ce i-am turnat câteva picături am realizat că ce aveam eu în mână este de fapt super-glue. Am sunat la 999, iar operatorul ne-a sfătuit să continuăm să-l spălăm la ochi şi ne-a anunţat că o ambulanţă este pe drum. Nu mă aşteptam la o ambulanţă aeriană. Mi-a fost îngrozitor de teamă că mi-am orbit fiul și că i-am distrus viața. Am crezut că nu va mai putea vedea vreodată cu ochiul acela', a povestit tatăl.

Copilul a fost internat în spital timp de patru zile. În tot acest timp, el nu și-a putut deschide ochiul, potrivit presei internaționale. Din fericire, lipiciul nu i-a afectat vederea copilului și după internarea în spital, și-a revenit complet.

Familia copilului are de gând să vorbească la televizor despre cazul lor pentru a atrage atenția asupra unor astfel de pericole.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri