VIDEO Un tată revoltat a aruncat cu dejecții pe o profesoară

Fără categorie

Incident șocant în Ucraina. Tatăl unei eleve, proaspătă absolventă a Facultății de Medicină din Cernauți, a aruncat o găleată cu dejecții pe o profesoară. Bărbatul s-a revoltat după ce femeia le-ar fi cerut copiilor câte 300 de euro pentru obținerea diplomei de licență. Totul a fost filmat de cei care se aflau în preajmă și distribuit pe rețelele de socializare. În filmare se poate observa cum profesoara intenționa să intre în unitatea de învățământ, dar a fost blocată de bărbatul furios. Perosana care filma i-a dat bărbatului o găleată plină cu excremente, iar el o aruncă pe femeie.

„Asta este pentru cei patru ani furați din viața fiicei mele, pentru diploma ei îți dau 300 de euro!”, striga tatăl revoltat, în timp ce arunca dejecții spre profesoară, potrivit presei locale. Femeia, disperată, a început să plângă și să țipe, încerând să-l convingă pe bărbat că nu este adevărat că a vrut să le ceară bani copiilor.

Citește și: Un copil și-a împușcat mortal mama după ce femeia îl înșelase pe tatăl său

Poliția s-a autosesizat după publicarea filmulețului în mediul online. Bărbatul este acum cercetat pentru huliganism și riscă să stea până la patru ani de închisoare pentru fapta sa.

Foto – Captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din