Un tată și-a injectat cu heroină copiii pentru a-i adormi mai repede

Caz șocant în Marea Britanie. Un tată și-a injectat copiii cu heronină pentru a-i face să adoamră mai repede. Totul s-a petrecut în Lancashire, o localitate din nord-vestul Angliei.  

Copiii, Chloe și Harper, unul în vârstă de un an, iar altul de doi ani, se aflau în casă și cu mama, și cu frații lor mai mari când s-a petrecut incidentul frapant.

Familia era des vizitată de serviciile sociale, deoarece copiii erau în permanență neglijați de părinți, iar cazul a ieșit la iveală când tatăl a fost dat de gol de un fiu vitreg. Se pare că părinții erau consumatori de substanțe interzise și de alcool și aveau un comportament abuziv față de copii.

Citește și: A lăsat asistentele mute de uimire când s-a născut. Semăna cu un personaj de poveste

Unul dintre frații mai mari a spus că tatăl lor le-a injectat heroină celor mici pentru a-i adormi. Analizele au ieșit pozitive, desi nu s-au găsit urme de ace de seringa pe corpurile micuților la o primă examinare a asistenților maternali. Ulterior, după câteva zile, îngrijitorii de la creșă  au observant vânătăi pe coapsa unuia dintre acei copii', au spus cei care s-au ocupat de acest caz, potrivit presei străine.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri