Un tătic explică de ce își lasă copiii să doarmă în patul lui

Un tătic din SUA, David Brinkley, vorbește despre dormitul în pat cu copilul și explică de ce îi lasă pe cei mici să doarmă în patul său.

Cuvintele postate de el pe Facebook sunt pentru prietenii care nu înțelegeau de ce copiii sunt lăsați să doarmă în patul părinților. 

Tăticii și co-sleepingul

'Soția mea este o prietenă foarte bună. Stă de vorbă cu prietenii ei ore în șir și ocazional mai aud frânturi din conversații. Într-o zi vorbea cu o prietenă și îi povestea despre co-sleeping (când copiii dorm în același pat cu părinții).

Cealaltă persoană a întrebat imediat: 'Nu îl deranjează pe soțul tău? Soțul meu nu m-ar lăsat niciodată că culc copiii în patul nostru'. Replica asta m-a uimit și m-a deranjat zile întregi. 

Dormitul în pat cu copilul nu mă deranjează

Așa că am decis să clarific câteva lucruri. Nu mă deranjeză nimic din lucrurile care fac din soția mea o mamă bună. Dacă simte nevoia să facă un lucru pentru copiii noștri, nu aș refuza-o niciodată. Trebuie să mă înghesui într-un colț al patului uneori? Da. Dar, Doamne, ce frumoasă e când îi ține în brațe pe copiii mei, când îi face să se simtă iubiți și în siguranță!

dormitul în pat cu copiii

Problema este perioadele acestea sunt foarte scurte. Soțiile noastre adoră să-i țină în brațe pe copii. Însă asta nu va dura mult. Copiii cresc repede și devin prea 'cool' ca să mai ceară îmbrățișări.

Așa că eu, ca bărbat, de ce aș vrea să-i fur soției mele șansa de a-și ține copiii în brațe cât mai mult? Ea nu e doar femeie, e și mamă. O să trăim împreună zeci de ani, deci de ce m-ar deranja că cei mici dorm în patul nostru un an sau doi?

Vreau să vă spun că sunt mândru de deciziile pe care soția mea le ia ca mamă și o susțin în toate. Vă rog, respectați-vă soțiile!'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie