Unde organizezi petrecerea copilului tau?

Daca se apropie ziua copilului tau poti apela la BluParty, companie cu experianta de 7 ani, din Bucuresti, specializata in programe si servicii de divertisment pentru copii. Consultantii in Super petreceri te vor ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a organiza o petrecere pentru copii reusita.

Mai intai trebuie sa iti stabilesti lista de invitati si bugetul pe care vrei sa il aloci pentru petrecere. In functie de acestea vei alege locatia petrecerii, variantele cele mai des folosite de parinti fiind acasa, la gradinita, la scoala, la restaurant sau intr-o locatie de petreceri pentru copii.

Daca te decizi pentru a face petrecerea acasa vei avea avantajul atmosferei in familie si intre prieteni, atmosfera pe care nicio alta locatie nu o poate da. In plus nu vei avea limita de timp sau surprize neplacute din partea locatiei. Acasa poate insemna acasa la tine sau acasa la o ruda sau prieten apropiat care va pune la bataie' casa. Daca ai si curte – cu atat mai bine! E adevarat ca vei avea de lucru ceva mai mult dar poti limita efortul apeland la vesela de unica folosinta cu tema petrecerii si un meniu cat mai simplu. In ceea ce priveste divertismentul pentru copii, sunt variante de spectacole si activitati pentru copii care se pot desfasura si in spatii mai restranse – in functie de varsta copiilor consultantii BluParty iti pot da cele mai bune variante de programe pentru petrecerile organizate acasa.

Daca vrei sa organizezi petrecerea la gradinita sau la scoala va trebui sa obtii un acord de la educatoare / invatatoare si sa stabiliti impreuna intervalul orar in care se poate desfasura petrecerea. De cele mai multe ori petrecerile pentru copii organizate la gradinita sau scoala dureaza intre 1 ora si 2 ore, timp suficient pentru a face un program distractiv pentru cei mici cu un animator pentru petreceri copii – personajul preferat al sarbatoritului si un spectacol de magie pentru copii sau de teatru de papusi. Cateva baloane colorate si un banner cu numele sarbatoritului vor transforma sala intr-o locatie vesela pentru petrecerea copiilor. Marele avantaj al petrecerilor organizate la gradinita este ca vei cheltui mai putini bani cu organizarea petrecerii si in acelasi timp sarbatoritul si ceilalti copii vor avea parte de o petrecere interactiva si distractiva.

Organizarea petrecerii intr-o locatie speciala pentru petreceri copii iti va permite sa inviti probabil mai multi copii si parinti si sa faci economie de timp cu organizarea, nu insa si economie de buget.

Cum gasirea locatiei ideale nu este usoara, consultantii BluParty te ajuta cu recomandari de locatii petreceri copii din Bucuresti in functie de varsta sarbatoritului, zona, numarul de adulti, preferintele de buget si meniu, dotarile locatiei si asa mai departe.

Cum gasirea locatiei ideale nu este usoara, consultantii BluParty( www.bluparty.ro) te ajuta cu recomandari de locatii petreceri copii din Bucuresti in functie de varsta sarbatoritului, zona, numarul de adulti, preferintele de buget si meniu, dotarile locatiei si asa mai departe.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber