Unde poți face cursuri de design interior și care sunt prețurile?

Dacă vrei să-ți urmezi pasiunea și să o transformi într-o carieră, este nevoie să înveți astfel încât să devii un profesionist în domeniu. 

De cele mai multe ori, dacă știi deja că îți dorești să faci design interior, vei alege o facultate cu această specializare, însă nu este întotdeauna nevoie. Poți învăța și poți deveni profesionist cu ajutorul unor cursuri de design interior. Iar după finalizarea oricărui astfel de curs, vei avea multe oportunități într-o profesie plină de satisfacții ca designer de interior.

Iată o selecție de cursuri de design interior în București și în țară și prețurile la care să te aștepți.

Curs de design interior la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH oferă cursuri de design interior cu acreditare oferită de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută la nivel național și internațional.

Cursul este susținut de arhitecți bine-cunoscuți în domeniul designului interior și este format din sesiuni teoretice, dar și practice, unde îți vei putea exersa și perfecționa tehnicile proaspăt învățate.

La finalul acestui curs vei concepe și implementa primul tău proiect de design interior.

Dacă vrei să te înscrii, trebuie să știi că Atelierele ILBAH organizează astfel de cursuri la sediile proprii din București, Cluj-Napoca și Ploiești. Cursul are o durată de 10 săptămâni, iar prețurile încep de la 2590 de lei, cu posibilitate de plată în rate.

Curs intensiv de design interior la Inside Academy

Inside Academy este specializată în design interior și este fondată de Alina Vîlcu și Omid Ghannadi. Cursul de design interior oferit de cei doi arhitecți este unul non-formal și inovativ.

Te vei bucura de 12 săptămâni de curs intensiv, unde vei învăța noțiuni practice despre funcționalitatea locuințelor și tot ce este nevoie să știi pentru a te putea ocupa singur de amenajarea casei tale sau a unui spațiu rezidențial.

Cursul de design interior oferit de Inside Academy are loc în București, iar prețul este de 4900 de lei (990 de euro), cu posibilitate de plată în rate.

Curs de design interior pentru începători și avansați la DallesGo

DallesGo oferă o paletă variată de cursuri de design interior în toate marile orașe ale țării sau chiar online. Dacă vrei să începi de la zero, poți alege cursul de design interior pentru începători, unde înveți noțiunile de design interior de la cei mai buni profesioniști în domeniu. Cursul are o durată de 12 săptămâni, iar prețurile încep de la 4.800 de lei, cu posibilitate de plată în rate.

Însă dacă stăpânești deja noțiunile principale, poți alege cursul de design interior pentru avansați, unde ai oportunitatea de a te implica în proiecte de design interior în cadrul celei mai mari agenții de amenajări din țară.

Dacă sună tentant, poți participa la curs online sau la sediile DallesGo din țară. Prețul cursului începe de la 5200 de lei, cu posibilitate de plată în rate.

Curs de design interior Designist de la Creative Learning

Creative Learning oferă cursuri de design interior în București, Brașov, Iași, Timișoara și Cluj dedicate celor începători, dar și avansați. Structura cursurilor este împărțită în 12 lecții preponderent practice.

Cursul este susținut în limba engleză, la un nivel conversațional și poate fi urmat atât la sediul din București, cât și online. Prețurile încep de la 2500 de lei pentru începători sau 3500 de lei pentru avansați, cu posibilitatea de plată în rate.

După cum te-ai putea aștepta, cursurile de design interior variază ca perioadă, preț și intensitate. Însă după absolvirea oricărui astfel de curs, te așteaptă multe oportunități într-o carieră strălucită de designer de interior. Așadar, este timpul să înveți!

Foto: Pexels 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse