Unghii cu gel în orice formă, lungime și design

Extensiile cu unghii cu gel sunt o adevărată salvare pentru fetele care au unghiile deteriorate și acestea nu cresc niciodată. Motivele pot fi diferite, iar salvarea îți vine de la unghii cu gel, mai ales dacă manichiura perfectă, frumoasă și elegantă este importantă pentru tine. Avantajele tehnologiei de unghii cu gel sunt multe. Procedura este unică și are mai multe avantaje. Poți construi unghiile o dată și apoi să faci doar o corecție din când în când. Nu trebuie să îndepărtezi și să aplici din nou gelul, ci pur și simplu să pilești, să revopsești și să completezi spațiul unghiei acolo unde a crescut. Extensiile de unghii cu gel sunt cele mai rezistente si durează mai mult de 4 săptămâni. Gelurile de unghii sunt destul de plastice și nu rănesc placa naturală a unghiei. Materialul de construcție este absolut sigur. Acum, este folosit chiar și pentru întărirea unghiilor native care sunt fragile. Cu gel unghii ai capacitatea de a crea orice formă, lungime și design.

Realizează unghii cu gel acasă

Anterior, procedura era disponibilă numai în salon sau după parcurgerea cursurilor speciale. Nu existau videoclipuri sau tutoriale. Acum, există atât de multe materiale încât nu va fi dificil să înveți regulile pentru a realiza unghii cu gel acasă. Extensia unghiei este o procedură în care placa unghiei naturale este alungită și îngroșată cu ajutorul gelului pentru unghii. Esența unghiilor cu gel este simplă: mărește lungimea unghiei naturale și îi dă o îngroșare suplimentară. Pentru a face acest lucru, peste placa unghiei se aplică un strat de gel unghii, care este apoi polimerizat sub lampa UV sau LED. Manichiura cu unghii cu gel este o adevărată salvare pentru posesoarele de unghii subțiri și casante sau pentru cele care suferă de obiceiul de a le roade. Unghiile cu gel sunt durabile și, în aparență, nu sunt diferite de cele naturale.

Ustensile necesare și gel unghii

Mai întâi trebuie să faci igiena unghiilor, îndepărtând cuticula și curățând pterigionul – o peliculă subțire de piele care crește ca un al doilea strat al cuticulei. Se tratează zona cu un remover, se așteaptă câteva minute, apoi se împinge ușor cuticula înapoi cu un bețișor de portocal sau un împingător. Scurtează toate unghiile la aceeași lungime, aproximativ 2-3 mm. Nu este nevoie să modelezi marginea liberă, fiind suficient să o rotunjești ușor cu o pilă de unghii. Apoi trece peste toată suprafața unghiei cu o pilă, îndepărtând luciul. Acordă o atenție deosebită părților laterale și zonei din jurul cuticulei. Acest lucru va face suprafața aspră, iar materialul va putea să adere mai bine la ea. În cele din urmă, îndepărtează praful de pe unghii cu o perie. Pentru a construi unghii cu gel, vei avea nevoie de o pilă, o pilă pentru unghii naturale, o pilă pentru unghii artificiale, un împingător, o perie pentru îndepărtarea prafului de pe unghii, un lichid degresant, șervețele fără scame, un set de perii și gel unghii


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton