UNICEF si Realitatea TV au strans 350.000 de euro pentru copiii din Haiti

Teledonul „Haiti. Copiii haosului' organizat de Realitatea TV si UNICEF a strans pana in prezent 350.000 de euro pentru victimele cutremurului din Haiti.

Toti acesti bani vor ajuta copiii din Haiti sa supravietuiasca si vor acoperi nevoile lor speciale de hrana, adapost si protectie.

La evenimentul organizat duminica seara la Bucuresti au participat zeci de personalitati, reprezentanti ai vietii culturale, sportive, politice si ai mediului de afaceri, care au dorit sa-si exprime solidaritatea fata de copiii afectati de seismul devastator.

Strangerea de fonduri va continua pana pe 23 februarie 2010, in timp ce, prin campania Apocalipsa dupa cutremur', Realitatea TV va urmari evolutia situatiei din statul haitian.

Printre personalitatile prezente la eveniment s-au numarat Mariana Bitang si Octavian Belu, Aurora Liiceanu, Margareta Paslaru, Florin Chilian, Daniela Nane, Anca Turcasiu, Marcel Pavel, Robert Turcescu si Oana Sarbu, Cristina Topescu, Melania Medeleanu, Vlad Enachescu, Cosmin Stan, Emil Constantinescu, Sorin Oprescu, Alina Gorghiu, Cristian Adomnitei, Cristina Pocora, Mircea Toader, Sorin Apostu, Maria Dinulescu, Raed Arafat, Maia Morgenstern, Dragos Bucur si Dana Nalbaru, Virgil Iantu, Mihai Albu, Victor Socaciu si multi altii.

Andreea Marin Banica, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, a fost alaturi de echipa UNICEF preluand telefoane de la telespectatorii miscati de tragedie.

Teledonul va continua timp de o luna, perioada in care numerele de SMS si de telefon vor ramane la dispozitia telespectatorilor care doresc sa devina donatori.

Se poate dona trimitand un SMS cu valoarea de 2 euro la numarul 848 deschis in retelele Orange, Vodafone si Cosmote. Romtelecom a pus la dispozitie trei numere de telefon, 0900.900.563 cu tarif de 2 euro pe apel, 0900.900.565 cu tarif de 5 euro pe apel si 0900.900.567 cu tarif de 10 euro pe apel.

Serviciile au fost oferite gratuit de partenerii de comunicatii si nu se va percepe TVA la suma donata. De asemenea, se pot face donatii la orice sucursala BRD, in contul UNICEF deschis la BRD-Groupe Societe Generale, Sucursala Mari Clienti, RO10 BRDE 450S V434 6556 4500 (cod 04).

Pentru donatii online si detalii despre campanie, accesati www.unicef.ro.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri