UNICEF si Realitatea TV organizeaza teledonul „Haiti.Copiii haosului”

Realitatea TV si UNICEF organizeaza duminica, 24 ianuarie, la Bucuresti, un teledon destinat strangerii de fonduri pentru copiii sinistrati in urma seismului devastator care a lovit statul Haiti pe 12 ianuarie si pentru ajutorarea familiilor acestora.

Linii telefonice speciale si conturi dedicate acestui eveniment vor sta la dispozitia tuturor celor care vor dori sa faca un gest caritabil.

Ca si in cazul altor exercitii de solidaritate initiate de Realitatea TV, televiziunea de stiri va avea ca invitati personalitati din toate domeniile vietii publice.

Teledonul „Haiti. Copiii haosului' va fi difuzat in direct la Realitatea TV, duminica, incepand cu ora 16:00, intr-o editie speciala realizata de Mihai Tatulici.

Drama fara precedent prin care trec milioane de oameni va avea un ecou puternic la Bucuresti.

Realitatea TV este singura televiziune din Romania care a trimis pana in momentul de fata corespondenti in locul unde s-a petrecut cea mai mare catastrofa naturala din ultima perioada.

Cristian Zarescu si Radu Diaconescu vor transmite, de peste ocean, povestile celor care nu mai au cuvinte sa-si exprime durerea si vor arata telespectatorilor disperarea si haosul care au pus stapanire pe statul din America Centrala.

Reportajele realizate de cei doi vor fi difuzate in jurnalele de stiri, in timpul teledonului „Haiti. Copiii haosului', dar si in cadrul campaniei „Apocalipsa dupa cutremur', care va continua sa prezinte evolutia situatiei din statul haitian si dupa teledon.

UNICEF Romania s-a alaturat eforturilor umanitare internationale de amploare pentru asistarea celor doua milioane de copii afectati de cutremur. Fondurile stranse vor sustine eforturile stranse de UNICEF la nivel mondial pentru satisfacerea nevoilor speciale de hrana, adapost si protectie ale copiilor din Haiti.

„Cutremurul din Haiti si relatia noastra umana cu cei de acolo au o nota in plus, la care numai cand ma gandesc ma apuca disperarea. Intr-o tara cu o speranta de viata foarte mica, majoritatea victimelor sunt copii si tineri.

A-i ajuta pe copii este religia cea mai profunda a sufletului omenesc. ', este mesajul lui Mihai Tatulici.

„In orice situatie de urgenta, copiii sunt cei mai vulnerabili. Sta in puterea noastra sa ajutam cat mai multi copii, a caror viata era grea oricum, sa supravietuiasca acestui cutremur devastator.

Orice donatie in aceste clipe este pretioasa si va fi utilizata in totalitate pentru eforturile de ajutorare a copiilor si familiilor acestora' a declarat reprezentantul UNICEF in Romania, Edmond McLoughney.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri