Unii părinții plătesc influenceri de pe TikTok să găsească un nume autentic bebelușului lor

A apărut un nou trend în cazul tinerilor părinți – să apeleze la influencerii de pe rețelele de socializare să le aleagă un nume pentru nou-născut.

Alegerea unui nume de bebeluș este una dintre cele mai importante decizii pentru orice viitor părinte, dar ai avea încredere să lași un TikToker să aleagă unul pentru copilul tău?

A apărut un val de influenceri, cunoscuți sub numele de consultanți pentru numele bebelușilor, care prin intermediul rețelei de socializare TikTok își împărtășesc colecțiile de „nume remarcabile' pentru părinții care așteaptă un copil și se mândresc cu „cultivarea personalității viitoare a copilului lor'. Până la 500 de dolari poate ajunge serviciul acestori TikTokeri, notează Mirror.

Un nume interesant „ajută atunci când toți ne facem propriile locuri de muncă în zilele noastre și propriile noastre site-uri', spune consultantul pentru numele bebelușului Steph Coffield de la Names With Steph, un influencer viral pe TikTok, care se mândrește cu peste 276.000 de urmăritori virtuali.

Consultantul strânge o „listă de dorințe' de la clientul său, precum și o listă de nume neutilizate, apoi trimite acestuia o selecție de nume organizate după criteriile părintelui.

Steph este și ea mamă și suține că știe ce este în tendințe în lumea numelor de bebeluși, mai ales când vine vorba de alegeri mai neobișnuite, dar și de cele care „vor suna foarte bine' în viitor pe social media.

„Este grozav dacă ai aspirații ca bebelușul tău să devină într-o zi un influencer cu mulți urmăritori pe rețelele sociale' – spune Steph.

Scopul angajării unui consultant pentru numele bebelușului este de a scăpa viitorii părinți de un stres suplimentar.

Citește și – 90+ Nume unice de băieți la modă în 2024

Un alt infeluencer, Colleen Slagen de la Naming Bebe, a explicat: „Procesul poate fi motivat de anxietatea socială. Lumea se întreabă – ce spune acest nume despre noi ca familie? Dacă alegem acest nume, ce vor crede oamenii despre noi?'

Colleen a spus că „oboseala de a alege numele perfect' este o mare problemă în rândul clienților ei și caută să ajute să le ușureze această povară de a găsi cele mai „cool și cele mai potrivite nume'.

Serviciile acestor influenceri variază pornesc de la 25 de dolari și ajung la „pachete de lux' de 500 de dolari. Aceste pachete includ recomandări de nume nelimitate și un certificat digital de nume în care se precizează originea și semnificația acestuia.

Potrivit lui Steph, cu ajutorul acestor servicii părinții se pot relaxa și pot alege cu ușurință numele perfect.

„Suntem într-o etapă în care toată lumea vrea ca bebele lor să iasă în evidență și să fie unic' – a spus Steph, într-o postare pe Instagram.

Ea sugerează, de asemenea, că sunt mulți părinții care doresc ca micuții lor să aibă în viitor un nume grozav pentru Instagram și TikTok.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri