United Way România a împlinit 10 ani!

Fundația United Way România a împlinit 10 ani și a ținut să-și răsplătească cei mai dedicați parteneri în comunitate – companii, voluntari, organizații neguvernamentale, autorități, donatori și personalități – pentru sprijinul oferit în programele sociale desfășurate în București, Cluj și Timișoara.

În cei 10 ani de la înființare, United Way a reușit să ajute aproape 38.000 de oameni să ducă o viață mai bună și a susținut peste 100 de proiecte de educație, sănătate și integrare. Cei peste 2.200 de voluntari United Way au investit în comunitate 26.560 de ore – ceea ce se traduce prin 3 ani de fapte bune, clipă de clipă.

În cadrul Galei Fundației United Way (desfășurată la Hotel Marriott și prezentată de united wayMelania Medeleanu), un moment important a fost cel dedicat Societății Alexis de Tocqueville, care reunește donatori ce oferă peste 10.000$ pe an în nume personal. Societatea Tocqueville din România numără acum 7 membri: Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, Peter Weiss, Consultant, Marian Dinu, Partener DLA Piper, Mike Hayde, CEO Western National Group, Lidia și Dan Fați, Membri fondatori ai grupuli Dacris, Ioana Hațegan, Managing Partner la Biroul de Avocatură Hațegan și Daniel Țepeș, Director GOA Invest și Andrei Caramitru, Managing Partner McKinsey & Company.

Andreea Raicu, Ada Condeescu, Steven van Groningen și Mihaela Rădulescu (care și-au împrumutat imaginea pentru a promova cauzele United Way în 2013) se numără printre cei premiați în cadrul galei pentru Puterea exemplului'.

Mai multe informații despre proictele fundației, pe  www.unitedway.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri