Util pentru parinti: masina spalat BEKO WMF 25126

Beko iti vine in ajutor cu gama de masini de spalat Bebeko ce dispun de functii special create pentru copii.

Util pentru parinti: masina spalat BEKO WMF 25126Conceput pentru a proteja pielea sensibila a copiilor, programul Baby Care al masinii de spalat Bebeko asigura o curatare in profunzime a hainutelor, datorita ciclurilor de spalare si clatire intensiva. Nici petele cauzate de alimentele bogate in proteine (lapte, oua, iaurt) nu vor mai fi o problema. Cu ajutorul functiilor speciale acestea vor fi indepartate, fara niciun efort suplimentar.

Si, daca este la varsta cand descopera obiectele ce il inconjoara, iar butoanele masinii au devenit pentru un moment noua lui jucarie, parintii pot sta linistiti! Datorita functiei Child Lock copilul este in siguranta pentru ca functionarea butoanelor este blocata pe intreg parcursul programului de spalat.

In plus, in perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2010 este si mai usor sa achizitionezi unul dintre modelele din gama Bebeko, pentru ca Beko ofera o reducere neconditionata de 120 de lei (din pretul initial estimativ de 1170 lei). De acelasi cadou pot beneficia si posesorii de animale, la achizitionarea unei masini de spalat Beko cu functie speciala PET.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati