V-ați certat? 6 cadouri pentru o împăcare dulce

Nu este nimic nou: toate cuplurile se cearta, indiferent daca sunt impreuna de cateva luni sau sunt casatoriti de ani de zile. Cu toate acestea, desi certurile sunt dureroase, impacarea nu are cum sa nu fie dulce, mai ales cand va oferiti un cadou din inima.

Din prea mult orgoliu, de cele mai multe ori ne este greu sa facem acel prim pas spre impacare. Dar cum ar fi daca am renunta pentru cateva clipe la gandurile care nu ne dau pace si l-am surprinde pe cel drag cu un cadou de impacare, oferit din toata inima?

 

Bratarile cu Te iubesc' sunt cadoul ideal

Sunt unisex, simple si pot insemna atat de mult pentru celalalt. Un cadou nu trebuie sa coste o avere, ci sa fie oferit din inima. Pe Breslo  gasesti bratari ce se pot personaliza cu ce text vrei tu, in functie de preferinte. Ii poti dedica celui drag un mesaj cu totul si cu totul special.

Cana de cafea, cu mesaj special – I love you more than coffee'

Daca il iubesti mai mult decat cafeaua care te trezeste dimineata… atunci spune-i neaparat acest lucru. O cana cu un astfel de mesaj este un cadou amuzant si in acelasi timp plin de semnificatii.

Magneti de frigider Iarta-ma!'

O sa-i faca ziua mai frumoasa, te asiguram! Ce poate fi mai frumos decat un magnet cu pinguin bosumflat, care isi cere iertate? Este un cadou simbolic amuzant, care ii va aduce celuilalt zambetul pe buze.

Perna cu pisici indragostite

Un cadou jucaus, mai mult pentru o ea. Femeile adora pisicile, iar daca ii faci cadou o astfel de perna, cu siguranta va uita cearta de aseara in doar cateva clipe.

Decoratiuni cu portretul vostru

Un cadou pentru romanticii incurabili. Artistii de pe Breslo   iti pot face o decoratiune la cerere, dupa fotografia pe care le-o trimiti. Cu siguranta un astfel de cadou va fi foarte apreciat.

Toate cadourile mentionate mai sus le gasesti pe Breslo, dar si in ghidul de fotografii de mai jos. E randul tau sa alegi cadoul perfect pentru sufletul tau pereche.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie