V̦slauer Junior Рapa naturala plata

Apa minerala naturala pentru copii este noul trend pe piata internationala a bauturilor. Parintii isi doresc sa ofere copiilor, pe langa o alimentatie sanatoasa, si o bautura naturala si sanatoasa. Vöslauer Junior, reprezinta o inovatie atat in Austria cat si in Romania avand urmatoarele elemente de surpriza pentru copii: continut de apa minerala naturala plata in sticle vesel colorate, eticheta cu autocolant in diverse motive pentru colectionare si dop trompetica cu fluieras.

Vöslauer Junior este foarte iubit de catre copii datorita elementelor surpriza enumerate si foarte apreciat de catre parinti datorita continutului sanatos, care determina copilul sa bea o apa minerala naturala, eliminand pericolul datorat zaharului din diverse bauturi racoritoare. Consumul excesiv de zahar poate duce la obezitate infantila, diabet, carii etc.

V̦slauer Junior Рapa minerala naturala plata pentru copii din Austria este extrasa din izvoare de adancime, de la 660 m, straturile geologice actionand ca un filtru natural asigurand astfel puritatea si calitatea apei, aceasta nefiind supusa influentelor negative ale poluarii mediului inconjurator.

Apa este sanatoasa, nu strica dintii, nu ingrasa, hidrateaza copiii si le potoleste setea.
Vöslauer Junior se comercializeaza in toate retelele importante de tip retail si benzinarii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati