Va asteptam din nou la HAPPY baby DAY!

Revista baby te invita sa petrecem impreuna o HAPPY baby DAY in AFI PALACE COTROCENI MEGA FUN! Miercuri, 3 noiembrie, intre orele 11 si 13, copiii au parte de distractie, iar parintii de informatie.  


La HAPPY baby DAY cei mici au acces gratuit la joaca, la Zorkys Planet, in timp ce noi, adultii, vom discuta, de la parinte la parinte.
In cadrul seminarului Sanatate de la nastere', viitoarele mamici vor afla de la specialistii Stem Sure care sunt beneficiile recoltarii de celule stem, iar pediatrul Liana Tauberg ne va sfatui cum sa trecem cu bine peste iarna.
 
La HAPPY baby DAY, copilul tau va fi vedeta unei mini-sedinte foto, iar tu vei primi cadou o saptamana de acces gratuit la centrul Pure Fitness.
 
In plus, toti participantii la HAPPY baby DAY vor beneficia de mega-reduceri oferite special pentru acea zi de catre magazinele partenere din Afi Palace Cotroceni Mega Fun, premii si cadouri!
 
Te asteptam miercuri, 3 noiembrie, incepand cu ora 11, la HAPPY baby DAY, in AFI  Palace Cotroceni Mega Fun, la etajul 1, in fata Zorkys Planet (deasupra magazinului Real).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri