Valentina Pelinel a dat vestea cea mare: e însărcinată

Modelul Valentina Pelinel și-a surprins fanii la început de an cu o veste neașteptată. Frumoasa blondă este însărcinată și a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

Valentina Pelinel a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să facă publică sarcina ei doar în momentul în care medicul a asigurat-o că totul decurge cum trebuie.

'Sunt foarte fericită să pot împărtăși cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă și în acest moment pot confirma această știre. Chiar azi am fost la medic și totul merge perfect, așa că mi-am dorit să fiți primii care se bucură împreună cu mine.

Știu că acum se fabrică multe ipoteze și scenarii, de aceea am așteptat să confirm o veste așa de importanta doar în momentul în care am fost sigurî de ea. Vă multumesc pentru urari și gândurile bune', a scris Valentina Pelinel pe pagina ei de Facebook.

Valentina Pelinel se numără printre modelele de succes din România, ea reușind să colaboreze cu designeri celebri atât din țară cât mai ales de peste hotare. Ea a câștigat în anul 1999 concursul 'Top Model România' și apoi a reușit să ajungă model la New York. În CV-ul ei impresionant este de asemenea trecut rolul pe care l-a jucat în filmul „După ea'.

Valentina Pelinel are 35 de ani și a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorțat în 2014.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii