Vara distracției la Disney Junior

Disney Junior a pregătit un program special pentru cei mici, pe durata întregii veri. Participă și tu împreună cu copilul tău la petrecerea de vară în fiecare zi, de la ora 08:00, la Disney Junior! 

În fiecare dimineață, de la ora 08:00, încep cele mai îndrăgite seriale, inclusiv Doctorita Plușica, Sofia Întâi, Vestul Sălbatic al Șerifului Callie (cu episoade în premieră în fiecare sâmbătă a lunii iulie, de la ora 09:40), Jake si Piratii din Țara de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse și Henry Dragomonstru. Doi noi prieteni se vor alătura petrecerii: Calimero și Julius Junior.

 

Un nou serial animat se lansează luna aceasta și la Disney Channel – Sabrina: Secretul vrăjitoarei adolescente pe 6 iulie, la 9:30.

Sabrina este pe jumătate vrăjitoare și pe jumătate om, dar mai ales super-erou si duce două vieți foarte diferite; într-una este Klutzy, o elevă obișnuită de liceu și într-alta este o elevă eminentă la şcoala de vrăjitorie în lumea magică. Când cele două lumi se ciocnesc, Sabrina este singura care are puterea de a lupta cu inamicii ei, în timp ce face eforturi pentru a-și păstra secreta identitatea magică.

Noi episoade în fiecare duminică la ora 9:30 și în reluare la 16:00.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri