Vedete însărcinate și sexy: ia exemplu de la ele!

Deși acumularea de kilograme este o parte firească a sarcnii, foarte multe femei se îngrozesc la gândul că se vor îngrășa peste măsură. În plus, cea mai mare temere a femeilor însărcinate (în afară de grijile legate de sănătatea bebelușului) este că niciodată corpul lor nu va mai arăta la fel după naștere. Nu puțin sunt cazurile în care femeile amână aducerea pe lume a unui copil, tocmai de teama să nu-și strice silueta.

Psihologii spun că cea mai simplă cale de a depăși această temere este să acceptăm că odată cu sarcina corpul va trece prin foarte multe schimbări și să realizăm că nu vom mai fi niciodată la fel nu neapărat din punct de vedere siluetă, căci, cu puțină voință, kilogramele se pierd ușor, ci pentru că viața noastră se va schimba fundamental odată ce devenim mame.  Când bebelușul va veni pe lume, prioritățile noastre se vor schimba, ceea ce nu înseamnă că vom renunța cu toul la vechiul nostru 'sine', ci că vom evolua într-o altă etapă.

În loc să ne concentrăm pe kilogramele pe care le vom acumula oricum (vezi câte kilograme poți lua în sarcină), important ar fi să ne alimentăm corect (dar nu să mâncăm cât pentru doi), astfel încât bebelușul să se dezvolte bine.

E adevărat, sarcina va aduce după sine kilograme în plus, dar acestea se pot pierde relativ ușor după naștere (vezi cum să slăbeşti după naştere). Și, da, burtica XXL presupune o adaptare inclusiv din punct de vedere vestimentar, dar asta nu înseamnă că nu putem fi însărcinate și sexy. Multe femei se tem că, deși burtica în creștere nu le schimbă personalitatea peste noapte, ele pot fi privite diferit de către cunoscuți.

Soluția – nu renunța la stilul tău, adaptează-l astfel încât să te simți confortabil. O gravidă în luna a 9-a pe tocuri de 12 cm nu e cea mai naturală imagine, dar nici nu trebuie să îmbraci hainele soțului sau pulovere cu 4 numere mai mari, doar pentru că vei aduce pe lume un copil.

Îngrijește-te și pe timpul sarcinii, nu te feri de machiaj (cu excepția cazului în care dezvolți o anumită sensibilitate), simte-te frumoasă și uită de kilograme: aduci pe lume o altă viață!

Ia exemplu de la vedete: Monica Belluci, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Britney Spears, Halle Berry se numără printre mămicile care s-au bucurat de sarcină și s-au mândrit cu burtica lor XXL  – uite cum au apărut frumoasele vedete însărcinate și sexy pe coperțile unor reviste celebre:

 

[imagebrowser id=166]

foto: Hepta

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie