Vedete la care barza a venit mai devreme

Daca nu ati vazut filmul Juno, premiat cu un Oscar pentru scenariu, va sugeram sa o faceti. Povestea tine­rei adolescente de 16 ani care ra­mane insarcinata pare a fi „fura­ta din trendul hollywoodian al mamicilor sub 20 de ani.

Natalia Vodianova
Povestea frumoasei manechine Nataliei Vodianova este inspirata parca din versiunea clasica a Cenu­­sa­­resei, cu happyend, care ne face pe toti sa speram ca lumea poate fi un loc mai bun.

Originara din Rusia, dintr-o familie saraca si nume­roasa, Natalia a avut o copilarie chinuita. La doar 14 ani, vindea fructe in piata, pentru a-si ajuta familia sa supravie­tuiasca. Fata ei (atat de iubita de Calvin Klein) si silueta ei angelica au fost pentru ea biletul de iesire din saracie.

Aceste calitati au facut din ea imaginea Gucci si mai tarziu a brandului Calvin Klein. Ca si in Cenusareasa a parut si printul, acesta fiind un nobil englez, Justin Portman. La 19 ani, Natalia l-a nascut pe primul lor baiat, Lucas Alexander, si la doar doua saptamani dupa nastere a revenit intr-o prezentare de moda.

Anul acesta, Natalia a implinineste 30 de ani are deja trei copii. Cine zicea ca nu poti face si cariera, si sa ai si o familie fericita? Natalia ia 4,5 milioane de dolari pe an din modelling.

Jamie Lynn Spears
Va amintiti de cele 15 minute de faima la care Andy Warhol credea ca toti oamenii au dreptul macar o data in viata? Jamie Lynn Spears a reusit sa le traiasca nu numai datorita faptului ca e sora mai mica a faimoasei Britney Spears, ci si fiindca la doar 16 ani a ramas insarcinata.

Cariera ei, daca ii putem spune asa (pentru ca, sa fim seriosi, cine auzise pana acum de Jamie Lynn?!), in modelling si actorie reprezinta un studiu de caz asu­pra exploatarii copiilor. Sa nu uitam ca mama lui Britney si a lui Jamie le-a crescut pe cele doua fetite intr-o rulota si a facut orice ca sa ajunga sa cheltuiasca banii castigati de ele.

Jamie Lynn nu trebuie condamnata pentru ca a vrut sa aiba parte de un strop de iubire – intr-un fel, este o victima a sistemului. Suntem curiosi insa cum va evolua si avem speranta (declarata) ca nu va fi o copie la in­digo a „te­le­novelei Britney Spears.

Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith inca este un nume dintre numele cel mai des cautate pe internet. Povestea ei, stie toata lumea deja, a avut un final tragic. Inceputul: la numai 17 ani, Anna s-a trezit singura cu un copil.

Tatal a parasit-o inainte de a se naste baietelul, asa ca Anna a trebuit sa se descurce in viata: a lucrat ca ospata­rita, ca vanzatoare si ca dansatoare exotica.

Cariera ei a luat avant atunci cand a fost selectionata sa pozeze pentru cea mai faimoasa revista de adulti din lume, Playboy. Putina lume stia atunci ca Anna este mamica.

Viata ei nu a ajuns insa in centrul atentiei datorita copilului si nici macar datorita aparitiei in celebra revista, ci atunci cand, in varsta de 26 ani, Anna si-a unit destinul cu cel al miliardarului de 86 de ani, J. Howard Marshall. La moartea acestuia a fost implicata intr-un proces legat de mostenirea de cateva mi­liarde lasata de Marshall.

Cand totul parea sa intre pe un fagas normal, in septembrie 2006 fiul ei, Daniel, moare in conditii suspecte. Din acel mo­ment, Anna intra in depresie, consumul de antidepresive si calmante fiind singura constanta din viata ei. Despre moartea ei s-a scris tot atat de mult ca si despre viata ei, si multa lume a speculat faptul ca Anna Nicole s-a sinucis pentru ca nu a putut sa treaca peste moartea fiului ei, pe care nu l-a parasit niciun moment din clipa nasterii si pana la decesul lui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii