Vedetele au ales sa fie Regele Leu pentru o zi

Alaturi de vedete precum Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu, Iuliana Marciuc, Octavian Strunila, Madalina Draghici si Dana Rogoz, zeci de copii s-au distrat de minune participand la sesiuni de facepainting, dansand si colorand cu ocazia lansarii pe DVD, BLU-RAY si BLU-RAY 3D a celei mai de succes animatii Disney, Regele Leu, de sambata, 8 octombrie, din Diverta Baneasa Shopping City.


Mai bine de o ora, toti micutii prezenti la eveniment s-au transformat in pui de leu cu ajutorul facepainterilor, s-au amuzat, au colorat si s-au intrecut in jocuri distractive  pentru titlul de Regele Leu pentru o zi, castigand numeroase premii surpriza.

Lansarea pe DVD a indragitei animatii Regele Leu, a devenit cu adevarat un fenomen regal, atunci cand, deosebit de incantati, Altetele Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia au luat parte la eveniment alaturi de micutul si energicul lor fiu Carol Ferdinand.

Leuti au devenit si copiii vedetelor Alexandru Papadopol, Iuliana Marciuc, Roxana Iliescu, Elvira Deatcu si Octavian Strunila, care s-au distrat copios si au reusit sa ii introduca si pe faimosii lor parinti in lumea animata din jungla africana. Cu gandul la propria lor copilarie, Dana Rogoz si Madalina Draghici au salutat cu entuziasm lansarea pe DVD a fermecatoarei animatii, incercand in acelasi timp sa faca fata unei adevarate desfasurari de forte atunci cand cei mici le-au inconjurat pentru a le cere autografe.

Regele Leu este povestea fermecatoare  in care un puiut de leu numit Simba invata in fiecare zi lectii de curaj, prietenie si modestie pentru a ajunge un bun conducator al regatului animal pe care il va mosteni de la parintii sai.

Cea mai frumoasa animatie pentru cei mici, Regele Leu aduce un plus de aventura si distractia anilor copilariei prin cantecele fermecatoare si personaje original de amuzante. Acum, in premiera absoluta, puteti vedea aceasta capodopera animata Disney cum trece de bariera micului ecran, direct in casa voastra pe BLU-RAY si BLU-RAY 3D! O poveste minunata, imagini in inalta definitie, sunet de cea mai buna calitate si o serie de elemente bonus deosebite ne vor face sa simtim cu adevarat iubirea din acesta animatie care s-a bucurat de un succes fenomenal in intreaga lume!

In plus, puteti afla mai multe amanunte despre ideea filmului si alte secrete urmarind elementele bonus de pe DVD, BLU-RAY si BLU-RAY Combo Pack: Regele Leu: O amintire – Don Hahn, Gafe si scene cazute la montaj si Mandria Regelui Leu.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Regele Leu va putea fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D Combo Pack la preturile recomandate de 54.9 RON, 99.9 RON si, respectiv, 139.9 RON.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri