Vedetele Kanal D devin din nou ambasadorii copiilor fara copilarie

Kanal D, Asociatia Telefonul Copilului si trustul Ringier, prin publicatiile Libertatea si Libertatea pentru femei, relanseaza, incepand din 12 noiembrie, campania „Un apel pierdut, o copilarie pierduta', pentru a veni in sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor. Pentru al doilea an, consecutiv, vedetele Kanal D devin ambasadorii copiilor care nu au pe nimeni sa ii asculte sau care sa ii salveze din situatii limita.

Cazurile inregistrate si in acest an la Telefonul Copilului 116 111 sunt tot mai multe si mai tulburatoare, dar vestea cea buna este aceea ca, la numai un APEL distanta, ele isi pot gasi rezolvarea. Exista, totusi, si un regret : consultantii 116 111 ar fi putut sa preia mai multe strigate de ajutor daca ar fi fost mai multi la capatul celalalt al firului. Tocmai de aceea obiectivul campaniei Un apel pierdut, o copilarie pierduta' este acela de a strange fondurile necesare pentru suplimentarea numarului de specialisti care sa preia apelurile copiilor, cat si pentru extinderea programului de lucru si a infrastructurii tehnice.

Paula Chirila, Cristina Cioran, Ernest, Christian Sabbagh, Virgil Iantu, Simona Patruleasa, Madalin Ionescu, Silvia Ionita, Gabriel Coveseanu, Liviu Varciu, Viorica Manole, Oana Roman vor fi purtatorii de cuvant ai tuturor copiilor care au nevoie de ajutor si vor transmite romanilor rugamintea de a se alatura demersului lor de a sprijini serviciul oferit de Asociatia Telefonul Copilului.

Apelul vedetelor Kanal D si ale Europa FM este indreptat catre toti acei oameni care nu raman indiferenti si care doresc sa se implice pentru ca fiecare strigat de ajutor sa primeasca un raspuns la celalalt capat al firului. Printr-un singur SMS la 8848 in valoare de 2 euro (valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) putem face diferenta intre un raspuns de la primul apel si un ton ocupat, pentru ca fiecare apel pierdut poate insemna pierderea sansei de a schimba in bine viata unui copil.

Numarul de sms 8848 este activ pana la 31 decembrie.

 

Citeste mai multe pe Unica.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii