Vedetele romane si copiii lor

Au tot timpul o imagine impecabila, dar sa nu crezi ca nu au trecut si prin momente dificile in perioada de dupa nastere. Desi sunt vedete, traiesc aceleasi experiente de care are parte orice mamica.

Livia Dila (36 ani) si Maria-Sophia (3 ani)
„Nu cred ca am stiut ca voi fi mereu cu gandul la ea, ca ma va urmari gandul ca poate am im­bracat-o prea subtire sau prea gros, ca mananca prea putina carne sau prea multa, ca ma simt vinovata daca nu anticipez vreo nevoie de-a ei…

Poate o doare ceva, poate ii e frig, poate o intea­pa ceva, poate a amortit… Tot felul de ganduri, la orice pas', isi dezvaluie Livia Dila grija ei pentru Maria-Sophia.

Vedeta de la „6, vine presa! este ajutata la cresterea micutei de soacra ei si de bona Cati, care are 19 ani si este atractia cartierului, fiind poreclita „Bona din filme.

Cati este res­pon­sabila de vestimentatia Mariei, o schimba si o asorteaza ca in ul­timele reviste de tendinte in moda, ea insasi fiind o fashion addicted.

Livia a uitat ca a trecut prin emotii atunci cand a nascut la 34 de sap­tamani si ca nu a putut alapta de­oa­rece nu a avut deloc lactatie.

Ala­turi de sotul ei, este topita dupa fetita ei: „Parca suntem mandri si uimiti ca am fost capabili de asa ceva, suntem acum cu zambetul mereu pe buze, suntem o familie fericita. E drept ca intelegem sa avem si momente pentru noi, dar Maria este mereu subiectul, ne strambam cum face ea, ne cautam asemanari…

Mihaela Cernea (33 ani) si Leon (5 ani) si Leia (2 ani)
La 33 de ani, Mihaela se poate considera o mamica cu experien­ta.

La ambele nasteri, a optat pentru cezariana, la Spitalul Universitar, unde a fost asistata de medi­cii Iulian Badea si Liviu Po­po­vici.

Daca la primul copil, Leon, isi facea griji din orice si se trezea noaptea sa vada cum respira, acum, de cand o are pe Leia, stie exact ce sa faca si, prin urmare, este si mai relaxata.

„Leon nu dormea, tipa noaptea, iar eu, dupa doua saptamani de nesomn, am intrat intr-un fel de depresie. In schimb, Leia doarme mult, pentru ca si eu sunt mai calma si mai odihnita.'
 

Cand fetita avea numai trei sapta­mani, Mihaela a plecat cu ea la mare, unde avea un concert, si apoi s-au decis sa petreaca o vacanta mai lunga si si-au vizitat si bunicii de la Sulina.

„Cand sunt plecata in turnee, sotul meu (pictorul Costin Craioveanu – n.n.) ma ajuta foarte mult. In plus, mama locuieste in casa de langa noi si este mereu prezenta daca avem nevoie. Nu am avut niciodata incredere in bone.

Daca relatia de cuplu s-a schimbat de cand au devenit parinti?„Absolut de­loc, cu excep­tia faptului ca ne mai certam noap­tea care sa se scoale sa-i dea suzeta, zambeste Miha­ela.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii