A venit mai devreme de la munca si a surprins dadaca intr-o situatie revoltatoare

O mama a avut realmente un soc cand a venit acasa si si-a surprins bona intr-o ipostaza la care nu s-ar fi asteptat. Doica ii alapta bebelusul femeii cand a mama copilei s-a intors de la munca, iar pentru asta sustine ca mama ar trebui chiar sa-i si multumeasca.

O femeie din SUA a crezut ca a gasit locul perfect la cresa pentru fiica sa adoptata, incat ea sa se poata intoarce fara griji la munca.

Femeia nu vedea nimic in neregula in gestul facut, ba chiar considera ca trebuie sa i se multumeasca

Dadaca in cauza avea ea insasi 2 copii, unul dintre ei doar putin mai mare decat fetita pe care urma sa o supravegheze, deci a parut a fi alegerea perfecta.

Singura surpriza a femeii care a angajat-o a fost chiar la inceput, cand dadaca si-a manifestat dezaprobarea fata de faptul ca femeia isi hranea copiluil cu formula de lapte, insa a ignorat comentariul ei.

Doua luni mai tarziu insa, cand mama s-a intors sa isi ia copilul mai devreme decat in modd obisnuit, a gasit-o pe doica alaptandu-i copilul.

Ingrijitoarea nu a inteles insa ce ar putea fi in neregula in gestul sau si sustine ca ii „scutea copilul de chimicale” mamei fetitei.
Mai mult chiar, dadaca sustine ca mama fetei ar trebui sa ii multumeasca pentru gestul sau.

Mama si-a povestit patania pe slate.com, o platforma pe care incearca sa obtina parerea celorlalti utilizatori.

Socata, femeia nu stie daca sa o reclame pe dadaca sau daca sa ia alte masuri impotriva sa.

In acest sens, utilizatorii au sfatuit-o ca, in primul rand, sa incerce sa contacteze si ceilalti parinti care si-ar fi lasat copiii in grija aceleiasi femei, pentru a-i avertiza.

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau