Venoforte impotriva varicelor si a picioarelor obosite

Ai stat prea mult in picioare astazi? Tocurile tale au fost prea inalte, iar acum picioarele tale frumoase te dor, sunt umflate?

Sunt intrebari la care trebuie si chiar poti gasi raspunsul… In general este vorba despre o circulatie periferica deficitara ce are insa ca efect multiple probleme de sanatate: varice, picioare umflate, celulita, probleme deloc de neglijat, mai ales ca, unele, precum varicele, pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatate pe termen lung.

enoforte impotriva varicelor si a picioarelor obositeVaricele apar intre 30 si 70 de ani. 30% dintre femei si 15% dintre barbati dezvolta varice in timpul vietii, incidenta sa crescand odata cu varsta.

Ereditatea are un cuvant foarte important de spus: 80 % din cazurile de varice se datoreaza mostenirii genetice. Surplusul de greutate, sarcina si tulburarile hormonale, menopauza, incaltamintea neadecvata, statul indelungat in picioare sau pe scaun sunt alte cauze ale aparitiei bolii.

Compania Labormed lanseaza pe piata un produs destinat tratarii cauzelor aparitiei acestor probleme. Venoforte trateaza insuficienta venoasa, produsul actionand la nivelul peretelui venelor, crescand tonusul acestora si reducand atat dilatatia venoasa cat si cantitatea de sange care stationeaza la acest nivel.

Cu Venoforte circulatia sanguina este imbunatatita. Venoforte este un supliment alimentar si este disponibil in farmacii.

Pret recomandat: 20 lei
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati