Vesti triste pentru Gordon Ramsay. Sotia sa a pierdut sarcina

Celebrul Gordon Ramsay a anuntat cu tristete ca sotia sa Tana, in varsta de 41 de ani, a pierdut sarcina in urma cu cateva zile.

Tana, se afla la cea de-a cincea sarcina. Gordon Ramsay a facut o declaratie oficiala pe pagina sa de Facebook, in care a confirmat faptul ca sotia sa, insarcintata in 5 luni, a pierdut sarcina. Acesta a tinut sa multumeasca tutror celor ce le-au trimis mesaje de incurajare, cat si echipei de medici care s-a ocupat de sotia sa.

In postarea facuta pe Facebook, Gordon Ramsay a declarat: „Eu si Tana vrem sa va multumim mult pentru suportul oferit in ultimele saptamani. Am avut o saptamana ingrozitoare, avand in vedere ca Tana a suferit un avort in luna a cincea de sarcina. Acum incercam sa ne vindecam impreuna, in famlie, dar tinem sa multumim tutror pentru suportul incredibil si pentru toate gandurile bune. Doresc sa multumesc in mod special echipei medicale minunate de la spitalul Portland, pentru tot ce au facut pentru noi”

Gordon si Tana Ramsey au impreuna 3 fiice, Megan in varsta de 17 ani, Holly in varsta de 16 ani si Matilda in varsta de 14 si un fiu Jack, in varsta de 16 ani.

Ramsay a anuntat ca va deveni tatic pentru a cincea oara in timpul unui show de televiziune, cu o luna in urma.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: Northfoto; Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie