Video viral: Reacția unui bebeluș când gustă, în premieră, înghețată

Un clip video cu reacția unui bebeluș care gustă pentru prima oară în viața sa înghețată a devenit pe loc viral pe rețelele de socializare.

Filmulețul a fost postat pe platforma de socializare TikTok de mama copilului, pe nume Brittani Jernigan. În postare se poate vedea cum un bebeluș simpatic, în vârstă de numai 9 luni, pe numele său Blakely, reacționează într-un mod extrem de haios atunci când mama sa îi dă să guste, pentru prima oară, înghețată la cornet cu aromă de ciocolată și banane. Deși copilul nu pare impresionat, în primă fază, de aspectul cornetului cu înghețată, când gustă crema rece și aromată, face ochii mari de plăcere și apucă înghețata cu ambele mâini pentru a mai lua o guriță.

La scurt timp după ce filmulețul a ajuns în mediul online, internauții s-au amuzat copios și au început să distribuie postarea și pe alte rețele de socializare.

Se pare că părinții copilului nu se așteptau ca filmulețul să aibă atât de mult succes și că nu obișnuiesc să expună copilul pe rețelele de socializare, dar de data aceasta momentul a fost mult prea adorabil pentru a nu fi împărtășit cu restul lumii.

Iată postarea cu drăgălașa reacție a bebelușului:

 

@mamabritti#cute #funny #waitforit #love

♬ original sound – mamabritti


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau