Viitoarele mamici, rasfatate la HAPPY baby DAY!

Mamicile in devenire vor fi rasfatate la editia din februarie a evenimentului
HAPPY baby DAY, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Miercuri, 2 februarie, le asteptam pe ele, dar si pe parintii cu experienta, incepand cu ora 11, in fata Zorky’s Planet.

Invitatii acestei editii vor fi dr. Costin Trandafirescu, specialist Stem Sure – de la care vom afla noutati despre celulele stem si beneficiile recoltarii lor, Ana Maria Briot (medic pediatru) si Ana Murariu (Weleda), care ne vor vorbi despre “ingrijire cu adevarat naturala si protectie, inca din prima zi de viata”.

In cadrul evenimentului, vor fi premiate si viitoarele mamici castigatoare ale concursului HAPPY baby DAY, desfasurat pe www.babyonline.ro zilele acestea.

Alte viitoare mamici prezente la eveniment vor primi vouchere oferite de Prémaman (3 premii) si carti despre sarcina, ingrijire si alimentatia copilului mic, oferite de elefant.ro (5 premii), iar toti participantii la HAPPY baby DAY vor beneficia de reduceri acordate special pentru acea zi de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun si vor avea parte si de alte suprize (placute) pregatite de partenerii nostri.

Ne vedem la HAPPY baby DAY!

  

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri