Baietelul de 10 ani care isi vinde jucariile pentru a cumpara haine

Povestea lui Ninel, baieteul de 10 ani din Mioveni care isi vinde jucariile pentru a cumpara haine de iarna, circula in online de cateva zile.

Baietelul provine dintr-o familie dezbinata si din cauza conditilor precare in care traieste, iese zi de zi si incearca sa isi vanda in strada jucariile pentru a-si putea cumpara haine de iarna.

Parintii copilului sunt divortati si din declaratiile unei vecine, mama are probleme psihice iar tatal este alcoolic.

Ninel, baietelul in varsta de 10 ani locuieste cu bunica si cu fratele sau mai mic in varsta de 7 ani insa mediul de acasa este departe de a fi un „camin primitor”.

La 10 ani vinde jucariile pentru a cumpara haine

„Bunica îşi varsă des nervii pe băieţel, al cărui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din stradă cum îl înjura', a declarat pentru Adevarul Laura Anton, vecina copiilor.

Povestea baietelului de 10 ani care isi vinde jucariile pentru a cumpara haine de iarna a devenit cunoscuta dupa ce, impresionat de povestea sa, un DJ din Mioveni a postat o imagine cu baietelul pe contul sau de Facebook.

vinde jucariile pentru a cumpara haine

Imaginea era insotita de urmatorul mesaj: 'Îşi vinde jucăriile ca să îşi cumpere haine de iarnă. Cam aşa procedează un băiat de 10 ani. L-am găsit în Mioveni, gangul de la dispensar (lângă Codimpex). Nu ştiu mare lucru despre el, a zis că părinţii sunt divorţaţi. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu'.

Conform Adevarul.ro, „Cei care doresc să îl ajute pe băiat pot suna la numărul 0348/457100 sau pot veni la Primăria Mioveni, la Serviciul de Asistenţă Socială. Băiatul ar avea nevoie şi de consiliere psihologică şi de un tratament, în caz că se găsesc voluntari dispuşi să îl ajute. Cei din provincie care doresc să îl ajute cu bunuri pot trimite pachetele la adresa: Primăria Mioveni, Biroul de Asistenţă Socială, Bulevardul Dacia nr. 1, Mioveni, judeţul Argeş, cod poştal 115400, cu specificaţia: „Pentru Adrian Ionuţ Maria'.

Sursa: adevarul.ro
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie