Vino si tu in „Tara lui Andrei“!

Ultima serie de echipe castigatoare in concursul „Scoala lui Andrei se afla pana pe 4 septembrie in tabara din „Tara lui Andrei – un program de educatie eco-civica organizat de Petrom in statiunea Cheia.

5.645 de elevi si 241 de profesori din 240 de scoli din toata tara au participat la concursul „Scoala lui Andrei, initiat de Petrom si aflat la cea de-a doua editie, inscriind in competitie 241 de proiecte.

Timp de 2 luni (aprilie-iunie), elevii „Scolii lui Andrei au devenit „cetateni in misiune pentru comunitatile lor. Sub indrumarea profesorilor, copiii s-au organizat in echipe, au identificat problemele cele mai importante ale comunitatii, au schitat un plan de rezolvare si au pornit in realizarea proiectelor.

Petrom a premiat primele 3 echipe castigatoare cu premii in valoare de 24.000 de euro, iar 600 de elevi din cele mai votate echipe au castigat participarea in Tabara din Tara lui Andrei.

Vino si tu in Tara lui Andrei! Intra pe www.taraluiandrei.ro, sectiunea scoala, afla mai multe despre proiectele din concurs si implica-te si tu in rezolvarea lor!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri