Violeta, inspiratia Andreei Marin Banica

Andreea nu se lasa! Cam asa s-ar putea rezuma urmatorul interviu. Lanseaza, in colaborare cu Irina Schrotter, VIOLET by Andreea Marin Banica – o linie vestimentara pentru bebelusi, inspirata de fiica ei, Violeta.

Ii va aparea cartea „Pretuieste viata!” si, nu in ultimul rand, se gandeste serios sa se intoarca in televiziune. Dar nu in orice conditii…

Iata-te din nou in VIVA! si ne intalnim din nou si cu Violeta. S-a facut mare, frumoasa, sa-ti traiasca… Si, uite, ca ti-a devenit si sursa de inspiratie! Cum s-a intamplat? Cum ai ajuns sa… creezi hainute pentru bebelusi?

Multumesc frumos! Nu a fost ceva planuit, ci pur si simplu fetita mea si nevoile ei m-au adus in situatia de a face o… inovatie pentru bebelusi. Abia mai tarziu, aceasta a devenit parte dintr-o linie dedicata bebelusilor!

Desi mi se parea la inceput o idee prea simpla ca sa merite atentie si am impartasit-o doar celor apropiati, totusi cei mai priceputi decat mine m-au sfatuit sa inregistrez inventia, amintindu-mi ca, de multe ori, lucrurile foarte utile au la baza idei simple. Zis si facut.

I-am ales si un nume inspirat de pitica mea si asa am ajuns sa ma gandesc la o intreaga linie: VIOLET by Andreea Marin Banica. Nu ma omor dupa „englezisme”, dar cum este o inovatie care are perspective si in afara tarii, nu doar la noi acasa, mi-a fost sugerata necesitatea inregistrarii marcii intr-o forma general valabila.

Pe scurt, povestea e asa: ca mama, m-am lovit de o problema neasteptata pentru fetita mea.Pielea copilului pana la un an fiind foarte sensibila, orice body – piesa vestimentara de rezistenta pentru bebelusi – ii irita pielea la marginea inferioara a chilotelului si nu se vindeca deloc usor.

Am cautat, fara succes, si aici si in afara tarii, timp de luni de zile, un tip de body care sa nu-i mai stranga pielea piciorusului grasut in crestere, astfel ca, fara sa vreau, am identificat o nevoie neacoperita pe piata. Inovatia mea este un body cu chilotel extensibil, elastic si in zona dintre picioruse, si in latime si in lungime – o idee simpla care are insa avantaje ce fac mult mai usoara viata copilului, implicit si a mamei.

Asa am rezolvat trei probleme, nu una singura: confortul copilului – chilotelul elastic se muleaza perfect pe scutecul si corpul micutului; evitarea iritatiilor pielii fine a bebelusului, o mare problema inainte, mai ales ca el nu poate exprima, inca, ce il necajeste; o economie pentru tine, ca parinte, pentru ca nou-nascutul creste in ritm rapid in primele luni de viata si esti mereu nevoit sa schimbi masura hainutelor.

Insa acest body cu chilotel extensibil poate fi folosit mai mult timp, marimea fiind ajustabila.

Si linia VIOLET are o poveste a ei, de inceput?

Da, este legendaVioletei. Ea va insoti fiecare body sau hainuta si istoriseste ca Violeta era o fata saraca si modesta, de care s-a indragostit un print, dar a fost nevoita sa-l astepte ani buni pana cand el si-a putut implini destinul ce-i fusese ursit: nu se putea linisti langa sufletul lui pereche pana ce nu avea sa-l rapuna pe zmeul din padurea intunecata.

Violeta il astepta devotata timp de 12 ani, impletind coronite si cladind mai apoi o casa pentru ei doi din florile prietenoase ce aveau sa-i poarte numele. Si au trait impreuna cea mai frumoasa dragoste pana la adanci batraneti.

Mama mea a fost Violeta, eu i-am mostenit numele, Andreea Violeta, si l-am daruit fiicei mele la randu-mi: Ana Violeta. Cand padurile intineresc si capata obraji de primavara, an de an, imi doresc sa pastram obiceiul de a culege florile ce ne-au imprumutat numele si prospetimea lor, ca pe un elixir al tineretii fara capat.

Si, de aceea, le urez mamicilor ca bebelusii lor sa poarte sanatosi hainutele VIOLET, ce le vor fi bune prietene… ca o violeta!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii