Voiau ca sexul copilului sa fie o surpriza, insa soacra a aflat si le-a spus tuturor cunoscutilor

O femeie insarcinata ce isi dorea ca sexul viitorului sau copil sa fie o surpriza, sustine ca soacra a sabotat-o, a aflat sexul bebelusului ce urma sa se nasca si l-a impartasit tuturor cunoscutilor.

O viitoare mama ce a folosit pseudonimul Sad Mommy a scris la rubrica Dear Prudence, a site-ului slate.com, pentru a cere un sfat in privinta soacrei sale.

Potrivit editorilor site-ului, femeia a avut o relatie foarte buna cu soacra sa, pe parcursul celor 6 ani de casnicie, anteriori sarcinii.
Toate s-au schimbat insa cand ea si sotul ei au dat vestea cea mare: urmau sa fie parinti.

Soacra a aflat sexul copilului si a dat vestea tuturor cunoscutilor

„Sunt insarcinata cu primul sau nepot.
Eu si sotul meu decisesem de comun acord sa nu aflam sexul copilului inainte de nastere.
Soacra mea nu putea accepta decizia, desi am incercat sa o impac, alegand inclusiv obstetricianul pe care ea il recomandase si permitandu-i sa vina cu noi la analize si ecografii.
Mereu insista insa pe sexul copilului.”, a povestit femeia.

Apoi, dupa o vizita la medic, soacra sa si-a schimbat brusc starea de spirit si parea extrem de fericita.

„Dupa cateva zile am inceput sa primesc mesaje de la cunoscuti si apropiati, toti felicitandu-ma pentru ca urma sa am o fetita. Soacra mea vorbise cu tehnicianul de la ecografie, care ii era prietena, aflase sexul copilului si l-a impartasit cu toata lumea.”

Drept urmare, viitoarea mama a decis, impreuna cu sotul ei, sa o excluda pe mama din sala de nastere pentru momentul in care nepoata sa avea sa vina pe lume.

Sursa: slate.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din bunici