Vopsea de par SYOSS Color

SYOSS marcheaza un an de prezenta pe piata romaneasca prin lansarea unei noi inovatii – SYOSS Color – prima vopsea permanenta cu ingrediente profesionale, dar care poate fi, cu usurinta, utilizata acasa si achizitionata la un pret accesibil, din orice magazin sau farmacie.

Formula SYOSS Color combina pigmenti profesionali de culoare, care patrund in interiorul firului de par si intensifica culoarea. Noua linie de coloranti SYOSS asigura o colorare uniforma si profesionala a parului, ce dureaza in timp si o acoperire perfecta a firelor albe de par. Noua gama a primit girul consumatorilor in cadrul testelor efectuate, punctajele obtinute fiind impresionante.

Un alt beneficiu oferit de noua linie SYOSS Color il constituie balsamul Color Seal (cu rol de fixare a culorii), ce contine complexul „Nutri-Care”, imbogatit cu pro-vitamina B5 si cu proteine de grau.

Aplicat dupa fiecare proces de vopsire, balsamul ajuta la hranirea firului de par in profunzime si la pastrarea unei nuante intense si de lunga durata.

 

Noua vopsea permanenta SYOSS Color este disponibila in kit complet, la un pret recomandat de 14,99 lei si ofera un spectru larg de 16 nuante seducatoare, de la blond perlat rece, pana la nuante naturale si negru albastrui.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice